![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All Vettem egy vadonatúj 9600gt frissíteni a myold 7300gs. előre is bővíti a 750W psu extra PCIe tápegység. mindent dolgozott finr után, illesztőprogram frissítése és beállítása felbontás és a szemüveg. de csak körülbelül fél óra alatt, vagy igen, van egy hiba üzenet mondás első grafikus kártya nem kap elég erő, vagy a rendszer hibája. a másik után öt perccel kb 50 error boxes poped fel mondván van egy dll hibát és futtassa NvCpl.dll nem sikerült inicializálni. Után, hogy kötelező vagy fagyott vagy futtatni mimnimal teljesítményét. Bárki, aki egy ötlet, hogy mi a baj? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3GHz, 2GB RAM, 750watt psu, sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a PSU modellje? Did you uninstall a régi vezetők?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Szia PSU a CIT 750 Néma, nem hallottam előtt. Nem unistall régi vezető, úgy vélte, ez több volt, a frissítés, hiszen ugyanaz a társaság. Kell eltávolítani, és mindent újra telepíteni? Egészségére |
|
| |||
| |||
| hány sínen van-e, és mi a max áramerősség őket |
|
| |||
| |||
| Nem 100% biztos benne, mit akarsz-connections? Nos 8 gondolom. A tartomány 2,5-től 30A? Sajnáljuk, a remény, hogy mit kérdezett??? |
|
| |||
| |||
| Keresd meg a címkén, mint ez http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg a PS és mondd meg a feszültség és watt amper |
|
| |||
| |||
| Yepp, itt van: 3,3 V = 28A, +5 V = 30A, +12 V1 = 20A, +12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| és az egyetlen dolog, azt hiszem eljött az 9600 igények legalább 26 amper hogy van csatlakoztatva a számítógép? Ön még egy pci-e, vagy a 2 molex a PCI-E adapter? |
|
| |||
| |||
| Sajnos nem, de ha lenne csatlakoztassa a grafikus kártya még akkor is, ha volna egy? Ha én ezt a tápegység vissza, és keresse meg az egyik +12 V-26 V vagy nagyobb? |
|
| |||
| |||
| jól tette jön minden adapterek semmire? i akar visszatérni a PS csak még, de úgy tűnik, hogy a problémát. tudja használni a régi videokártya az áramellátás? |