![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל קנה חדיש 9600gt לשדרג מ myold 7300gs. אני גם ב הקדם לשדרג ל 750w PSU עם תוספת חריצי PCIe החשמל. הכל עבד finr לאחר התקנה, עדכון מנהל ההתקן והתאמת הפתרון וכן מפרט. אבל רק בערך חצי שעה בערך, קיבלתי הודעת שגיאה ראשונה אומרים כרטיס המסך לא מקבל מספיק כוח או שקיימת שגיאת מערכת. אחרי עוד חמש דקות CA 50 תיבות שגיאה poped למעלה אומרים שיש להפעיל DLL שגיאה ו NvCpl.dll נכשל. אחר כך גם comp froze או להפעיל mimnimal על הביצועים. לאף אחד מושג מה הבעיה? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3ghz, 2GB ראם, 750watt PSU, sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו מודל PSU? האם להסיר את מנהלי ההתקנים הישנים?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הי PSU CiT 750 הוא שותק, לא שמעתי של לפני. לא unistall הישן הנהג, חשבתי שזה היה יותר של עדכון מאז היא אותה חברה. אני צריך להסיר את ההתקנה ואת כל מה להתקין מחדש? לחיים |
|
| |||
| |||
| כמה Rails יש לכם ומה הוא מקסימלי amperage עליהם |
|
| |||
| |||
| 100% לא בטוח מה אתה מתכוון-קשרים? ובכן אני מאמין 8. עם נע בין 2.5 ל 30A? מצטער, מקווה שזה מה שאת שואלת? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול למצוא תווית כזה http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg על נ.ב. ותגיד לי את voltages וואט ו amps |
|
| |||
| |||
| Yepp, הנה היא: 3.3 V = 28A, +5 v = 30A, +12 V1 = 20A, 12 v2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| ובכן, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על זה עכשיו 9600 צורכי לפחות 26 amps איך המחשב מחובר? האם יש לך עוד PCI-E או 2 molex ל-PCI-E מתאם? |
|
| |||
| |||
| לצערי לא, אבל איפה אני מתחבר אותו כרטיס המסך, גם אם היה לי אחד? אני צריך לתת את זה בחזרה PSU וחפש אחד עם 12 V ו 26 או יותר גדול א '? |
|
| |||
| |||
| גם עשה את זה בא עם מתאמים עבור כל דבר? אני wouldnt נ.ב. רק להחזיר את עדיין, אבל נראה שיש בעיה. אתה יכול להשתמש את כרטיס המסך הישן עם החשמל? |