![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All Kupiłem brandnew 9600gt uaktualnienia z myold 7300gs. w przewidywanie i również zmodernizowane do 750w PSU dodatkowe zasilania PCIe. wszystko pracował finr po instalacji aktualizacji kierowcy i dostosowania rozdzielczości i specyfikacjami. ale tylko na około pół godziny lub więcej, dostałem komunikat o błędzie mówiąc pierwsze karty graficznej nie otrzymuje wystarczającej ilości energii elektrycznej lub istnieje błąd systemu. po kolei pięć minut ok. 50 Błąd pola poped się mówiąc istnieje uruchomić dll nvcpl.dll błąd i nie może zostać zainicjowany. Po tym komp albo zamarzł lub działać na mimnimal wydajność. Każdy pomysł na to, co robię źle? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3ghz, 2GB RAM, 750watt PSU, Sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki jest model PSU? Czy odinstalowałeś stare sterowniki?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cześć PSU 750 CIT jest cichy, nic nie słyszałem przed. Czy nie unistall starego sterownika, że było więcej aktualizacji, ponieważ jest to samo przedsiębiorstwo. Czy muszę wszystko odinstalować i ponownie zainstalować? Wiwaty |
|
| |||
| |||
| ilu szynach masz i co jest na nich max natężeniu |
|
| |||
| |||
| Nie 100% pewien co masz na myśli połączeń? Cóż 8 wierzę. W zakresie od 2,5 do 30A? Niestety, mają nadzieję, że to, co było pytanie? |
|
| |||
| |||
| można znaleźć etykiety tak http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg na PS i powiedz mi napięcia watów i wzmacniacze |
|
| |||
| |||
| Yepp, tu jest: +3.3 V 28A, +5 V = 30A, +12 V1 = 20A, +12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| i jedyną rzeczą, mogę myśleć teraz jest 9600 potrzebuje co najmniej 26 ampery jak komputer jest podłączony? masz innego PCI-E lub 2 MOLEX do karty PCI-E? |
|
| |||
| |||
| Niestety nie, ale gdzie mam go podłączyć do karty graficznej, nawet gdybym miał wybrać? Czy mam podać PSU tyłu i spojrzeć na jeden z +12 V i 26 A lub większym? |
|
| |||
| |||
| Udało się również z wszelkimi adaptery do niczego? I wouldnt zwrotu PS jeszcze, ale wydaje się być problemem. możesz użyć starej karty graficznej z zasilaczem? |
![]() |
|
| Zakładki |