![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Toate A cumpărat un brandnew 9600gt pentru a face upgrade de la myold 7300gs. în anticiparea i de asemenea, actualizat la un 750w PSU cu extra PCIE alimentare. tot ce a lucrat finr după instalarea, actualizarea driverului şi reglarea rezoluţie şi specs. dar numai pentru aproximativ o jumătate de oră sau cam aşa ceva, am primit un mesaj de eroare spunând prima placă grafică nu primeşte destulă energie sau există o eroare de sistem. După încă cinci minute ca 50 de eroare cutii poped până spune acolo este o eroare şi rula dll NvCpl.dll nu a reuşit să iniţializa. După care, fie comp inghetat sau rula pe mimnimal performanţă. Oricine o idee de ceea ce sa întâmplat? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3ghz, 2 GB RAM, 750watt PSU, sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este PSU model? Ai dezinstalaţi driver-ele vechi?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Salut PSU este CIT 750 Silenţios, nimic nu am auzit de mai înainte. Nu unistall vechi şoferul, crezut ca a fost mai mult de o actualizare, deoarece este aceeaşi companie. Ar trebui să-mi tot ce dezinstalaţi şi re instala? Noroc |
|
| |||
| |||
| câte şine aveţi şi ce este de max amperaj pe ele |
|
| |||
| |||
| Nu este 100% sigur ce vrei să spui-conexiuni? Ei bine eu cred 8. Cu o gama de la 2,5 la 30A? Ne pare rău, sper că este ceea ce te-ai întreba? |
|
| |||
| |||
| se pot găsi o etichetă ca asta http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg pe PS şi spune-mi de tensiuni waţi şi Amperi |
|
| |||
| |||
| Yepp, aici este: 3.3 V = 28A, +5 V = 30A, 12 V1 = 20A, 12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| si singurul lucru care-mi pot crede de acum este de 9600 are nevoie de cel puţin 26 Amperi cum este computer conectat? aveţi o altă PCI-E sau a 2 MOLEX la adaptor PCI-E? |
|
| |||
| |||
| Din păcate nu, dar în cazul în care i-ar conecta la placă grafică, chiar dacă am avut o? Ar trebui să mă dau înapoi acest PSU şi caute unul cu 12 V şi 26 A sau mai mare? |
|
| |||
| |||
| bine a facut-o veni cu orice adaptoare pentru nimic? i wouldnt reveni la PS încă, dar se pare a fi problema. puteţi folosi vechea placă video cu sursa de alimentare? |
![]() |
|
| Marcaje |