![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Koupil brandnew 9600gt na upgrade z myold 7300GS. v očakávaní aj taktiež upgradovať na 750W PSU s extra PCIe napájanie. všetko pracoval finr po inštalácii aktualizácie vodiča a úprave riešenia a špecifikácie. ale len asi pol hodiny, alebo tak, mám sa chybové hlásenie hovorí prvý grafickej karte nedostáva dostatok energie, alebo je k systémovej chybe. Po ďalších piatich minút asi 50 chýb boxy poped až povedal, že je spustený dll chybu a NvCpl.dll nepodarilo inicializovať. Po tomto comp buď zmrazil alebo spúšťať na mimnimal výkon. Ktokoľvek predstavu o tom, co je zle? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3GHz, 2gb ram, 750W PSU, Sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je to PSU model? Mali ste odinštalovať staré ovládače?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nazdar PSU je CIT 750 Tichý, nič som nepočul o prv. Nevygeneroval unistall starého vodiča, myslela, že to bolo skôr o aktualizáciu, pretože sa rovnako spoločností. Mám všetko odinštalovať a znovu nainštalovať? Na zdravie |
|
| |||
| |||
| koľko koľajniciach máte a aká je max prúdová intenzita na ne |
|
| |||
| |||
| Nie je 100% istý, čo myslíš-pripojenie? No 8 verím. Sa pohybujú v rozmedzí od 2,5 do 30A? Je nám ľúto, ale dúfam, že je to, čo ste boli dotazem? |
|
| |||
| |||
| nájdete štítok takhle http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg v PS a povedz mi napätie watty a ampéry |
|
| |||
| |||
| Yepp, tady je: +3.3 V = 28A, +5 V = 30A, +12 V1 = 20A, +12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| i jediná vec môžem myslieť teraz je 9600 potrebuje minimálne 26 amper, ako je váš počítač pripojený? Máte iný PCI-E alebo 2 MOLEX na PCI-E adapter? |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ nie, ale ak by som mal pripojiť ku grafickej karte, aj keď som mal? Mám tento PSU späť a pozrieť sa na jeden +12 V a 26 A alebo väčší? |
|
| |||
| |||
| dobre sa to prísť s akoukoľvek adaptéry pre nič? Já bych vrátiť PS Len ešte, ale zdá sa to byť problém. Môžete použiť starú grafickú kartu s napájanie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba popup; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 30. máj 2009 00:30 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. októbra 2008 00:52 |
| BFG 9600gt Oc | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. októbra 2008 14:24 |
| TECHNO BFG 9600GT OC 512mb | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 15 | 25. mája 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 56 | 25. marca 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |