![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Купио бранднеу 9600гт за надоградњу из мыолд 7300гс. у очекивању сам надоградити у 750у псу са екстра ПЦИЕ напајање. све што је радила финр након инсталације, модернизација возач и подешавање резолуције и наочаре. али само за око пола сата или тако, добили поруку о грешци казивање први графичком картицом не прима довољно снаге или се системска грешка. након пет минута другог цца 50 кутије попед уп грешка казивање је покренути длл НвЦпл.длл грешку и није успео да покрене. Након тога цомп или замрзнути или трчање на мимнимал ефикасност. Свако идеју о томе шта је погрешно? Уиндоус КСП МЦЕ, Интел 2 цоре 2 * 3гхз, 2ГБ РАМ-а, 750уатт псу, Суеекс 9600гт 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу Који је модел? Јесте ли деинсталирам старе дривер?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Бок Псу је 750 Нечујно цит., ништа сам чуо пре. Није стара унисталл дривер, мислио то је био више исправка, будући да је иста фирма. Требам ли све деинсталирам и поново инсталирати? Живели |
|
| |||
| |||
| шина колико имате и што је макс амперача на њих |
|
| |||
| |||
| Није 100% сигуран шта значе-конекције? Па 8 верујем. Са распону од 2,5 до 30А? На жалост, се надам да је оно што су молба? |
|
| |||
| |||
| можете пронаћи ознаку овако хттп://ууу.хардуаремодс.цом/имагес/а.../псу-лабел.јпг на ПС и реците ми напон вати и појачала |
|
| |||
| |||
| Ыепп, овде је: 28а = 3,3 В, 5 В = 30А, 12 В1 = 20а, 12 в2 = 20а,-12В = 0.3А, +5 ВСБ = 2.5А 750У |
|
| |||
| |||
| и једина ствар ја могу мислити на шта сад је 9600 захтева најмање 26 како је појачала своје рачунар спојено? Имате ли неки други ПЦИ-е или за 2 молекс то ПЦИ-Е адаптер? |
|
| |||
| |||
| Нажалост не, али где бих га повезати на графичке картице, чак и ако сам имала један? Требам ли да да ову псу повратак и погледајте онај са 12 В и 26 или већу А? |
|
| |||
| |||
| добро то доћи са било адаптери за ништа? И уоулднт вратити ПС само још, али чини се да је проблем. Можете ли користити свој стари видео картица са напајање? |