![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Купив Brandnew 9600GT для оновлення myold 7300GS. В очікуванні я також підвищено до 750w блок живлення з додатковим джерелом живлення PCIE. всі працювали FinR після установки, оновлення драйверів і налаштування дозволи та специфікацій. але тільки на півгодини або близько того, отримав повідомлення про помилку перший кажучи відеокарта не отримують достатнього харчування або є системна помилка. Після п'яти хвилин близько 50 ящиків помилка poped до кажучи, що є помилка запуску DLL і NvCpl.dll Збій ініціалізації. Після цього Comp або заморозили або бігати по mimnimal продуктивності. Будь-яке уявлення про те, що сталося? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3GHz, 2GB RAM, PSU 750watt, Sweex 9600GT 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка модель БЖ? Ви видаліть старий драйвер?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт БП 750 Ташкенті звуку, я нічого не чув раніше. Чи не unistall старі драйвера, хоча і було більше оновлень, оскільки вона є тією ж компанією. Чи повинен я видалити все і повторно встановити? Ура |
|
| |||
| |||
| Рейки скільки у вас є і те, що Макс струму на них |
|
| |||
| |||
| Не на 100% впевнений, що ви маєте на увазі-з'єднання? Ну я вважаю, 8. У діапазоні від 2.5 до 30A? Вибачте, сподіваюся, що це те, що ви питаєте?? |
|
| |||
| |||
| Ви можете знайти етикетку, як це http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg на л.с. і скажіть Вт і напругою підсилювачі |
|
| |||
| |||
| Yepp, ось вона: 3,3 V = 28A, +5 V = 30A, +12 V1 = 20A, +12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| а я тільки саме можна думати зараз 9600 необхідно як мінімум 26 Amps Як ваш комп'ютер, підключений? У вас є інший PCI-E або 2 роз'єми для PCI-E адаптер? |
|
| |||
| |||
| На жаль, немає, але де б я підключити його до відеокарті, навіть якщо вони були? Я повинен дати цьому БП назад і поглянути на один з 12 В і 26 чи більше? |
|
| |||
| |||
| так могло трапитися з будь-яким адаптерів що-небудь? Я Wouldnt повернення PS Поки ще немає, але вона, як видається, проблема. Ви можете використовувати ваш старий відеокарта з харчуванням? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... | jonkon2 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 30 травня 2009 00:30 |
| NVIDIA GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 9 | 20 жовтня 2008 00:52 |
| Bfg 9600GT Ок | ghbnic | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 жовтня 2008 14:24 |
| ТЕХНО BFG 9600GT OC 512mb | ghbnic | Графічні карти & Монітори | 15 | 25 травня 2008 04:33 |
| 9600GT | redden137 | Графічні карти & Монітори | 56 | 25 березня 2008 11:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |