![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам који желе купити графичке картице и овна на моје рачунар, али ја не знам шта ће бити најбоље за моје рачунар и уз разумну цену. моја мајка је одбор Абит НФ7 (потпуни преглед овде хттп://ууу.неосеекер.цом/Артицлес/Ха...виеус/абитнф7/). У графичком картицом сам гледајући се налази овде хттп://ууу.схоппингскуаре.цом.ау/п_4...ниц_ВИДЕО_ЦАРД РАМ сам био хандсоме код можете наћи овде хттп://ууу.схоппингскуаре.цом.ау/п_5...400_СДРАМ_ДИММ Разлог сам надоградњом је зато што желим бити у могућности играти Фаллоут 3 . Мој рачунар је један домаћи .. купио сам га искључите пријатеља па не знам превише о томе. ЦПУ је АМД 2800 +. Хоће ли ти стане и успешно пословати у моје рачунар? (и покренути испадање 3) хвала вам на помоћи, жалостан за мој лош енглески Цлинтон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе жао, нико од вас што имате на листи ће стати, то је прилично стара матична плоча сада је меморија ДДР ДДР2 потреба, графика картица је ПЦИ-е морате АГП ЈА чинити мислити ако желите играти испадање 3 ли бити боље зграде цео нови систем
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| хвала за одговор, охк то је бол .. ЈА није 'оскудица за трошити превише ипак. баш мислио да ће то све бити боље онда куповином кс-бокс 360. ја мислим да би могли ставити само са овог рачунара и покушајте не троше пуно. да ли би могли рећи мене која би била најбоља графичка картица за испадање 3?? овде су моје опције хттп://цги.ебаы.цом.ау/нВидиа-Гефорце-7600ГТ-512МБ-ДДР2-АГП-Грапхицс-цард_У0ККитемЗ250332618901ККцмдЗВиеуИтемККптЗАУ_Цо мпонентс? распрсне итем250332618901 = & _трксид = п3286.ц0.м1 4 & _тркпармс = 66% 3А2 | 65% 3А1 | 39% 3А1 | 240% 3А1318 хттп://цги.ебаы.цом.ау/БНеу-512МБ-ХИС-ХД-3650-4кс-8кс-АГП-Видео-Цард-ФРЕЕ-Пост_У0ККитемЗ250332640325ККцмдЗВиеуИтемККптЗАУ_Цо мпонентс? распрсне итем250332640325 = & _трксид = п3286.ц0.м1 4 & _тркпармс = 66% 3А2 | 65% 3А1 | 39% 3А1 | 240% 3А1318 хттп://цги.ебаы.цом.ау/АТИ-Радеон-кс1650-Про-512МБ-ДДР2-АГП-8кс-Грапхицс-Цард_У0ККитемЗ300276450855ККцмдЗВиеуИтемККптЗАУ_Цо мпонентс? распрсне итем300276450855 = & _трксид = п3286.ц0.м1 4 & _тркпармс = 66% 3А2 | 65% 3А1 | 39% 3А1 | 240% 3А1318 Такође, који ће играти игре у будућности за најдужи .. ако имате бољи онај који знаш о, да би било супер. Цлинтон |
|
| |||
| |||
| У 3850 је најбржи 512МБ АГП картицу на располагању колико ја знам Или можда покушати тражити 2600КСТ 512МБ Они су прилично скупе ствари ЈА чинити мислити да би било боље искључите куповини или изградњи нових система у целини, можете изградити их прилично јефтино ових дана Али, они су најбоља АГП картицу на располагању па ако желите задржати ваш тренутни компјутер тада су ваша најбоља опција
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| охк хвала, ја сам у потрази на 2600КСТ 512МБ. ако се у будућности и одлучио је надоградити процесор на тешка ствар за учинити, или да обави у само место на чип? |
|
| |||
| |||
| * Жао ми је значило да је тешка ствар за учинити * |
|
| |||
| |||
| Добро је да буде соцкет А процесор, мислим да је најбоље што можеш добити је АтхлонКСП 3200 + Његова лагана довољно за суап, узми хеатсинк офф, пулл бацк клип, узети процесор, ставите у нови и тако даље Такође ћете требати Термална пасте, тако да ЦПУ и хеатсинк чине добре везе Колико меморије обавља рачунар имате? га подржава макс од 3Гб'с
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ыех да звучи прилично једноставан, био је 3200 + учинити много разлика? Ћу се на неки више. лол тренутно ја једини имати 256, а ја не могу готово ништа. Имао сам више него сам случајно пуњена је 512 картице .. мислим узимајући две 1ГБ картица. онда добити други касније. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Више новца који стављају у овај машина ће се отпад. Ыоу'ре муцх беттер офф купују нови.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ыер ја донт сличан 9600, И лике АТИ бољи само због тога што са свим АТИ сам имао дели овна са рачунара. Ипак, ако желите добити Нивидеа Предлажем добијате 9800ГТ или 9800ГТКС (који плыс црысис на хигх без лаг) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Купујете рачунар, треба помоћ. | Деца | Генерал Хардуаре Цхат | 22 | 4 јануар 2009 20:39 |
| Купујете рачунар, треба помоћ. | Деца | Генерал Хардуаре Цхат | 58 | 9 октобар 2008 09:37 |
| Ја сам купујете ново рачунар | Масон151 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 новембар 2007 17:10 |
| Купујете ново рачунар ... | гбастерфиелд | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 8 октобар 2007 10:48 |
| Купујете ново рачунар | ксандеебее | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 7. Сеп 2007 07:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |