![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vreau să cumpăr un GeForce 9400gt principal bcoz sale ieftine vrut să ştiu dacă s-ar putea rula jocuri precum witcher, nfs sub acoperire, asasini credinţă, Prince of Persia (d un nou), probabil, la stabilirea mediu (1024 * 768 resulution aa cu vsync off ) Ce zici de GeForce 9500 GT sau GeForce 8600gt Am 450watt alimentare Intel dual core 3.0ghz 2 GB RAM Eu am asus p5gc-mx placa de bază pcie x16 1.0 slot 160GB 250 GB hard disk DVD Writer compatibil cu orice problemă 9500 pentru pcie 1.0 slot? Bugetul este de 110 USD (5000 indian ruppes) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar merge atât pentru 4770 sau 4830 la buget, care, de departe mai bine atunci de carduri de tine enumerate
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|