![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз притежавате TOSHIBA A205-S4707 лаптоп с интегрирана графика Intel и би искал да знам дали мога да сложи добавка в графична карта на открито залив в предната част на компютъра ми. Аз съм вървят Vista 32bit и са от 2,5 GB RAM и 2,0 centrino двойствен сърцевина процесор. Знам, че открит залив е обикновено за допълнителни твърди дискове, но аз не съм много хардуер savy с лаптопи. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| В повечето случаи вие не можете да добавяте към лаптопи в пътя на графични карти, occaionaly CPU, по-голямата част от времето, можете да добавите към вашия RAM, можете да добавите PCMIE техника, която отива в залива обикновено от страна на вашия лаптоп, тези може да бъде безжичното оборудване, дават повече USB портове, дайте вашия лаптоп E-SATA поддръжка, както и много други неща, но както казах-рано по-голямата част от времето, когато не може да добави допълнителни графики на лаптопа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защото, както е посочено по-горе, няма да можете да добавяте в графична карта за лаптопи.
| |||
| |||
| Да лаптопи имат видео интеграция поради което не може да се промени видео карти в една. Имам лаптоп. Това е гадно Аз получавам издокарвам реално скоро моята видео карта в лаптопа ми е ужасно, има няколко игри soo аз действително може да играе: ( |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ за избор на най-доброто видео карта за лаптопа ми. | Хорхе Луис | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 24 май 2009 г. 05:36 |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Upgrade Лаптоп видео карта? | Xao | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 15 Jan 2008 15:09 |
| Мога ли да вмъкнете нов графика / видео карта в лаптопа ми? | antchinn | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 11 ноември 2007 14:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |