![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I vlastní Toshiba A205-S4707 notebook s integrovanou grafikou Intel a chcete vědět, jestli můžu dát add-in grafickou kartou v otevřené zátoce na přední straně počítače. Běžím Vista 32bit a 2,5 GB RAM a 2,0 Centrino duální procesor. Já vím, že otevřený záliv je obvykle pro další pevný disk, ale nejsem velmi hardware savy s notebooky. Díky. |
|
| |||
| |||
| ve většině případů není možné přidat do notebooků v cestě grafických karet, occaionaly CPU, většinu času se můžete přidat ke svému RAM, můžete přidat PCMIE zařízení, které se do zálivu obvykle na straně vašeho notebooku, tyto může být bezdrátové zařízení, více USB porty, uveďte váš laptop E-SATA podporu, a mnoho dalších věcí, ale jak jsem řekl dříve, většinu času není možné přidávat další grafiku na notebooku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, jak bylo uvedeno výše, není možné přidat do grafických karet pro notebooky.
| |||
| |||
| Jo notebooky mají video integrace proto není možné měnit z grafické karty v jednom. Mám notebook. Je to na hovno já dostat plošinu reálném brzy mé grafické karty v mém notebooku je strašné, je několik her soo mohu zahrát: ( |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji pomoc při nástupu na nejlepší grafickou kartu pro můj notebook. | Jorge Luis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 24. květen 2009 05:36 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Upgrade Laptop Video karta? | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 15. ledna 2008 15:09 |
| Mohu vložit nový Grafika / grafické karty v mém notebooku? | antchinn | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. listopadu 2007 14:45 |
| Thread Nástroje | |
| |