![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Toshiba A205-S4707 φορητό υπολογιστή με την Intel ολοκληρωμένων γραφικών και θα ήθελα να ξέρω αν θα μπορούσε να θέσει ένα πρόσθετο στην κάρτα γραφικών σε ανοικτό κόλπο στο μέτωπο του υπολογιστή μου. Μου τελειώνει Vista 32bit και 2,5 GB RAM και 2,0 Centrino επεξεργαστή διπλού πυρήνα. Γνωρίζω ότι είναι ανοικτό κόλπο συνήθως για επιπλέον σκληρούς δίσκους, αλλά δεν είμαι πολύ υλικό SAVY με φορητούς υπολογιστές. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορείτε να προσθέσετε σε φορητούς υπολογιστές με τον τρόπο της κάρτες γραφικών, occaionaly CPU, τις περισσότερες φορές μπορείτε να προσθέσετε μνήμη RAM για να σας, μπορείτε να προσθέσετε PCMIE εξοπλισμό, που πηγαίνει στο κόλπο συνήθως στην πλευρά του φορητού υπολογιστή σας, αυτά τα μπορεί να είναι ασύρματο εξοπλισμό, δίνουν περισσότερες θύρες USB, να σας laptop E-sata υποστήριξη, και πολλά άλλα πράγματα, αλλά όπως είπα και προηγουμένως τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον γραφικών σε ένα φορητό υπολογιστή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όπως προαναφέρθηκε, δεν μπορείτε να προσθέσετε σε κάρτες γραφικών για φορητούς υπολογιστές.
| |||
| |||
| Ναι, οι φορητοί υπολογιστές έχουν βίντεο ολοκλήρωσης, ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να αλλάξετε ένα βίντεο σε μια κάρτα. Έχω ένα φορητό υπολογιστή. Είναι χάλια έχω αρχίσει να εξέδρας πραγματικό συντομότερο μου κάρτα οθόνης σε φορητό υπολογιστή μου είναι χάλια, υπάρχουν λίγα παιχνίδια Soo μπορώ πράγματι παίζουν: ( |