![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA posjedovati Toshiba A205-S4707 laptop sa Intel integrirana grafika, a željeli biste znati da li bih mogao dokusuriti dodaj u grafičkom karticom na otvorenom zaljevu na prednjoj strani računala. Ja sam trčanje Vidik 32bit i ima 2,5 GB RAM-a i 2,0 Centrino Dual Core procesor. Znam da se obično zaljev otvoren za dodatne tvrde diskove, ali Im 'ne vrlo hardvera savy s prijenosnicima. Hvala. |
|
| |||
| |||
| u većini slučajeva ne možete dodati na laptop na putu grafičke kartice, occaionaly CPU, najveći dio vremena možete dodati na svoj RAM-a, možete dodati PCMIE opreme, koja ide u zaljev obično na strani vašeg laptopa, ove može biti bežična oprema, dajte više USB portova, dajte vaš laptop E-SATA potporu, i mnoge druge stvari, ali kao što sam rekao ranije većinu vremena ne možete dodati extra grafiku na laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, kako je navedeno gore u tekstu, ne možete dodati u grafičke kartice u prijenosnicima.
| |||
| |||
| Da imate laptop video integracije, dakle, ne možete promijeniti iz video kartice u jednoj. Imam laptop. To je sranje ja sam uzimajući katarka real uskoro moj video karticu na moj laptop je strašno, postoji nekoliko igara soo mogu zapravo igrati: ( |