![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Toshiba A205-S4707 laptop az Intel integrált grafikus és tudni szeretné, hogy ha teheti hozzáadott grafikus kártyát a nyitott öböl elején a számítógépet. I'm running Vista 32bit, és 2,5 GB RAM és egy 2,0 Centrino kétmagos processzort. Tudom, hogy a nyitott öböl rendszerint további merevlemezeket, de én nem nagyon hardver SAVY a laptopokat. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| A legtöbb esetben nem add fel laptopok, ahogy a grafikus kártyák, occaionaly CPU, az idő nagy részében felveheti a RAM, akkor add PCMIE berendezés, amely az öböl általában oldalán a laptop, ezek lehet rádiótelefonokat, több USB-port, hogy a laptop E-SATA támogatás, és sok más dolog, de mint mondtam korábban az idő nagy részében nem tudja hozzáadni külső grafikus egy laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, mint már említettük, nem lehet hozzáadni a grafikus kártyákat a laptopokat.
| |||
| |||
| Igen laptops van videó integráció ezért nem változtathatja meg a videokártya az egyik. Nekem van egy laptop. Szar Én kapok fúrótoronyhoz igazi hamarosan én videokártya az én laptop rettenetes, van néhány soo játékok tudok ténylegesen játszani: ( |