mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Ar galiu įtraukti į vaizdo plokštę su nešiojamas?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 5, 2008, 23:55
Naujas Narys

Default Ar galiu įtraukti į vaizdo plokštę su nešiojamas?

Turiu Toshiba A205-S4707 nešiojamas kompiuteris su Intel integruota grafika ir norėčiau sužinoti, ar gali kilti papildinio grafikos plokštę į atvirą įlankos savo kompiuterio priekyje. Bėgu Vista 32bit ir turėti 2,5 GB RAM ir 2,0 Centrino Dual Core procesorius. Žinau, kad atviros Bay paprastai papildomų kietų diskų, tačiau aš nesu labai aparatūros SAVY su nešiojamaisiais kompiuteriais. Ačiū.
Old Lapkritis 6, 2008, 00:41
Narys

Daugeliu atvejų jūs negalite pridėti į nešiojamuosius kompiuterius į korteles, taip, occaionaly CPU, didžiąją laiko dalį jūs galite pridėti prie savo atminties, galite įtraukti PCMIE įrangą, kuri eina į marias paprastai nešiojamojo kompiuterio, šie šalutiniai gali būti belaidės įrangos, suteikti daugiau USB, nurodykite savo kompiuterį E-SATA palaikymu ir daug kitų dalykų, bet kaip jau minėjau dauguma laiko Jūs negalite pridėti papildomų grafinių elementų kompiuteryje.
Old Lapkritis 6, 2008, 03:09
Donorų grupės

Taip, kaip nurodyta pirmiau, jūs negalite pridėti grafikos korteles nešiojamiems kompiuteriams.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 8, 2008, 10:07
Narys

Taip nešiojamieji kompiuteriai turi vaizdo integracijos todėl jūs negalite keisti iš vaizdo plokštės viename. Turiu laptopa. It sucks gaunu stendo nekilnojamojo greičiau mano vaizdo plokštę mano nešiojamas kompiuteris yra baisu, yra Soo keletą žaidimų aš iš tikrųjų gali žaisti: (
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.