![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu Toshiba A205-S4707 nešiojamas kompiuteris su Intel integruota grafika ir norėčiau sužinoti, ar gali kilti papildinio grafikos plokštę į atvirą įlankos savo kompiuterio priekyje. Bėgu Vista 32bit ir turėti 2,5 GB RAM ir 2,0 Centrino Dual Core procesorius. Žinau, kad atviros Bay paprastai papildomų kietų diskų, tačiau aš nesu labai aparatūros SAVY su nešiojamaisiais kompiuteriais. Ačiū.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daugeliu atvejų jūs negalite pridėti į nešiojamuosius kompiuterius į korteles, taip, occaionaly CPU, didžiąją laiko dalį jūs galite pridėti prie savo atminties, galite įtraukti PCMIE įrangą, kuri eina į marias paprastai nešiojamojo kompiuterio, šie šalutiniai gali būti belaidės įrangos, suteikti daugiau USB, nurodykite savo kompiuterį E-SATA palaikymu ir daug kitų dalykų, bet kaip jau minėjau dauguma laiko Jūs negalite pridėti papildomų grafinių elementų kompiuteryje.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taip, kaip nurodyta pirmiau, jūs negalite pridėti grafikos korteles nešiojamiems kompiuteriams.
|
|||
|
|||
|
Taip nešiojamieji kompiuteriai turi vaizdo integracijos todėl jūs negalite keisti iš vaizdo plokštės viename. Turiu laptopa. It sucks gaunu stendo nekilnojamojo greičiau mano vaizdo plokštę mano nešiojamas kompiuteris yra baisu, yra Soo keletą žaidimų aš iš tikrųjų gali žaisti: (
|