mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Vai es varu pievienot video kartes klēpjdators?

Reply

Thread Tools
Old 5 novembris 2008, 23:55
New Member Group

Default Vai es varu pievienot video kartes klēpjdators?

Es savu Toshiba A205-S4707 klēpjdators ar Intel integrētās grafikas un vēlētos zināt, vai es varētu savākt-papildināt grafikas karti atvērts līcī pie priekšā mana datora. Es skrienu Vista 32bit un ir 2,5 GB RAM un 2,0 Centrino Dual Core procesoram. Es zinu, ka atvērtā līcis parasti papildus cieto disku, bet es neesmu ļoti aparatūra SAVY ar klēpjdatorus. Pateicība.
Old 6 novembris 2008, 00:41
Loceklis

vairumā gadījumu nevarat pievienot uz portatīvo datoru veids grafikas kartes, occaionaly CPU, lielāko daļu laika jūs varat pievienot savam RAM, jūs varat pievienot PCMIE aprīkojums, kas pārsniedz spēkā līcis parasti par pusi no jūsu klēpjdators, šīs var Bezvadu ierīces piešķirt vairāk usb ports, un sniedziet savu klēpjdatoru E-SATA atbalstu un daudzām citām lietām, bet kā jau teicu agrāk lielāko daļu laika Jūs nevarat pievienot papildu grafikas klēpjdators.
Old 6 novembris 2008, 03:09
Donors Group

Jā, kā minēts iepriekš, jūs nevarat pievienot grafikas kartes klēpjdatorus.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8 novembris 2008, 10:07
Loceklis

Yeah laptops ir video integrācija tāpēc nevar mainīt no video kartes vienā. Man ir klēpjdators. Tas sucks Es esmu kļūst platformas nekustamo drīz manu video karti savā klēpjdators ir briesmīga, ir soo dažas spēles, es patiesībā var spēlēt: (
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.