![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es savu Toshiba A205-S4707 klēpjdators ar Intel integrētās grafikas un vēlētos zināt, vai es varētu savākt-papildināt grafikas karti atvērts līcī pie priekšā mana datora. Es skrienu Vista 32bit un ir 2,5 GB RAM un 2,0 Centrino Dual Core procesoram. Es zinu, ka atvērtā līcis parasti papildus cieto disku, bet es neesmu ļoti aparatūra SAVY ar klēpjdatorus. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| vairumā gadījumu nevarat pievienot uz portatīvo datoru veids grafikas kartes, occaionaly CPU, lielāko daļu laika jūs varat pievienot savam RAM, jūs varat pievienot PCMIE aprīkojums, kas pārsniedz spēkā līcis parasti par pusi no jūsu klēpjdators, šīs var Bezvadu ierīces piešķirt vairāk usb ports, un sniedziet savu klēpjdatoru E-SATA atbalstu un daudzām citām lietām, bet kā jau teicu agrāk lielāko daļu laika Jūs nevarat pievienot papildu grafikas klēpjdators. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, kā minēts iepriekš, jūs nevarat pievienot grafikas kartes klēpjdatorus.
| |||
| |||
| Yeah laptops ir video integrācija tāpēc nevar mainīt no video kartes vienā. Man ir klēpjdators. Tas sucks Es esmu kļūst platformas nekustamo drīz manu video karti savā klēpjdators ir briesmīga, ir soo dažas spēles, es patiesībā var spēlēt: ( |