mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Pot să adaug la o placă video la un laptop?

Reply

Thread Tools
Old 5 noiembrie 2008, 23:55
Noile state Group

Default Pot să adaug la o placă video la un laptop?

I own un Toshiba A205-S4707 laptop cu grafică integrată Intel şi-ar dori să ştiu dacă aş putea pune la punct un program de grafica de carte, în loc de trecere deschise la partea din faţă a calculatorului meu. Mi Vista 32bit şi au 2.5 GB de RAM şi un 2.0 Centrino procesor dual core. Ştiu că este, de obicei, deschise bay pentru hard disk-uri suplimentare, dar nu sunt foarte hardware savy cu laptop-uri. Mulţumesc.
Old 6 noiembrie 2008, 00:41
Grupul de stat

în cele mai multe cazuri nu puteţi adăuga pe laptop-uri, la fel de carduri de grafica, occaionaly procesor, cea mai mare parte din timp, puteţi adăuga la RAM, aveţi posibilitatea să adăugaţi PCMIE echipamente, care merge în golful de obicei pe partea laterală a laptop-ului dvs., aceste poate fi wireless, echipamente, da mai multe porturi USB, da laptop-ului dvs. de e-SATA de sprijin, precum şi multe alte lucruri, dar după cum am spus mai devreme de cele mai multe ori nu se pot adăuga noi elemente grafice la un laptop.
Old 6 noiembrie 2008, 03:09
Grupul de donator

Da, aşa cum sa menţionat anterior, nu puteţi adăuga în grafica carduri de la laptop-uri.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 8 noiembrie 2008, 10:07
Grupul de stat

Da, laptop-uri au video de integrare, prin urmare, nu mai puteţi să schimbaţi o placă video în unul. Am un laptop. E naspa Sunt obţinerea unei velatură real curând mi placă video din laptop-ul meu este îngrozitor, există câteva jocuri soo de fapt, nu pot juca: (
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.