![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I own un Toshiba A205-S4707 laptop cu grafică integrată Intel şi-ar dori să ştiu dacă aş putea pune la punct un program de grafica de carte, în loc de trecere deschise la partea din faţă a calculatorului meu. Mi Vista 32bit şi au 2.5 GB de RAM şi un 2.0 Centrino procesor dual core. Ştiu că este, de obicei, deschise bay pentru hard disk-uri suplimentare, dar nu sunt foarte hardware savy cu laptop-uri. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| în cele mai multe cazuri nu puteţi adăuga pe laptop-uri, la fel de carduri de grafica, occaionaly procesor, cea mai mare parte din timp, puteţi adăuga la RAM, aveţi posibilitatea să adăugaţi PCMIE echipamente, care merge în golful de obicei pe partea laterală a laptop-ului dvs., aceste poate fi wireless, echipamente, da mai multe porturi USB, da laptop-ului dvs. de e-SATA de sprijin, precum şi multe alte lucruri, dar după cum am spus mai devreme de cele mai multe ori nu se pot adăuga noi elemente grafice la un laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, aşa cum sa menţionat anterior, nu puteţi adăuga în grafica carduri de la laptop-uri.
| |||
| |||
| Da, laptop-uri au video de integrare, prin urmare, nu mai puteţi să schimbaţi o placă video în unul. Am un laptop. E naspa Sunt obţinerea unei velatură real curând mi placă video din laptop-ul meu este îngrozitor, există câteva jocuri soo de fapt, nu pot juca: ( |