menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Môžem pridať na grafickú kartu do notebooku?

Reply

Thread Tools
Old 5 novembra 2008, 23:55
Nový člen skupiny

Default Môžem pridať na grafickú kartu do notebooku?

I vlastné Toshiba A205-S4707 notebook s integrovanou grafikou Intel a chcete vedieť, či môžem dať add-in grafickou kartou v otvorenej zátoke na prednej strane počítača. Bežím Vista 32bit a 2,5 GB RAM a 2,0 Centrino duální procesor. Já vím, že otvorený záliv je zvyčajne pre ďalší pevný disk, ale nejsem veľmi hardware savy s notebooky. Vďaka.
Old 6 novembra 2008, 00:41
Člen Skupina

vo väčšine prípadov nie je možné pridať do notebookov v ceste grafických kariet, occaionaly CPU, väčšinu času sa môžete pridať k svojmu RAM, môžete pridať PCMIE zariadenia, ktoré sa do zálivu obvykle na strane vášho notebooku, tieto môže byť bezdrôtové zariadenia, viac USB porty, uveďte váš laptop E-SATA podporu, a mnoho ďalších vecí, ale ako som povedal predtým, väčšinu času nie je možné pridávať ďalšie grafiku na notebooku.
Old 6 novembra 2008, 03:09
Darcu Skupina

Avšak, ako bolo uvedené vyššie, nie je možné pridať do grafických kariet pre notebooky.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 8 novembra 2008, 10:07
Člen Skupina

Jo notebooky majú video integrácia preto nie je možné meniť z grafickej karty v jednom. Mám notebook. Je to na hovno já dostať plošinu reálnom čoskoro mojej grafickej karty v mojom notebooku je strašné, je niekoľko hier soo môžem zahrať: (
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem pomoc pri nástupe na najlepšiu grafickú kartu pre môj notebook. Jorge Luis Notebooky, Mobily a PDA 1 24. máj 2009 05:36
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Upgrade Laptop Video karta? Xao Notebooky, Mobily a PDA 7 15. januára 2008 15:09
Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? antchinn Notebooky, Mobily a PDA 1 11. novembra 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.