![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I vlastné Toshiba A205-S4707 notebook s integrovanou grafikou Intel a chcete vedieť, či môžem dať add-in grafickou kartou v otvorenej zátoke na prednej strane počítača. Bežím Vista 32bit a 2,5 GB RAM a 2,0 Centrino duální procesor. Já vím, že otvorený záliv je zvyčajne pre ďalší pevný disk, ale nejsem veľmi hardware savy s notebooky. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| vo väčšine prípadov nie je možné pridať do notebookov v ceste grafických kariet, occaionaly CPU, väčšinu času sa môžete pridať k svojmu RAM, môžete pridať PCMIE zariadenia, ktoré sa do zálivu obvykle na strane vášho notebooku, tieto môže byť bezdrôtové zariadenia, viac USB porty, uveďte váš laptop E-SATA podporu, a mnoho ďalších vecí, ale ako som povedal predtým, väčšinu času nie je možné pridávať ďalšie grafiku na notebooku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avšak, ako bolo uvedené vyššie, nie je možné pridať do grafických kariet pre notebooky.
| |||
| |||
| Jo notebooky majú video integrácia preto nie je možné meniť z grafickej karty v jednom. Mám notebook. Je to na hovno já dostať plošinu reálnom čoskoro mojej grafickej karty v mojom notebooku je strašné, je niekoľko hier soo môžem zahrať: ( |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem pomoc pri nástupe na najlepšiu grafickú kartu pre môj notebook. | Jorge Luis | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 24. máj 2009 05:36 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Upgrade Laptop Video karta? | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 15. januára 2008 15:09 |
| Môžem vložiť nový Grafika / grafické karty v mojom notebooku? | antchinn | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. novembra 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |