мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Могу ли додати у видео картицу за лаптоп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 23:55
Нови члан групе

Default Могу ли додати у видео картицу за лаптоп?

ЈА властити Тосхиба А205-С4707 лаптоп са Интел интегрисана графика, а желели бисте да зна да ли бих могао докусурити додај у графичком картицом на отвореном залив на предњој страни рачунара. Ја сам трчање Видик 32бит и има 2,5 ГБ РАМ-а и 2,0 Центрино Дуал Цоре процесор. Знам да се обично залив отворен за додатне тврде дискове, ипак Им 'не врло хардвера савы са пријеносницима. Хвала.
Old 6. Мар 2008, 00:41
Мембер Гроуп

у већини случајева не можете да додате на лаптоп на путу графичке картице, оццаионалы ЦПУ, највећи део времена можете додати на свој РАМ-а, можете додати ПЦМИЕ опреме, која иде у залив обично на страни вашег лаптоп, ове може бити бежична опрема, дајте више УСБ портова, дајте ваш лаптоп Е-САТА подршку, и многе друге ствари, али као што сам рекао раније већину времена не можете додати екстра графику на лаптоп.
Old 6. Мар 2008, 03:09
Донаторска Група

Да, како је наведено горе у тексту, не можете да додате у графичке картице у пријеносницима.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 8. Мар 2008, 10:07
Мембер Гроуп

Да имате лаптоп видео интеграције, дакле, не можете променити из видео картице у једној. Имам лаптоп. То је срање ја сам узимајући катарка реал ускоро мој видео картицу на мој лаптоп је страшно, постоји неколико игара соо могу заправо играти: (
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Треба ми помоћ на брање вањска најбољи видео картицу за мој лаптоп. Јорге Луис Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 24 мај 2009 05:36
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
Лаптоп Надоградите видео картицу? Ксао Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 15 јануар 2008 15:09
Могу ли уметање новог Графика / видео картицу на мој лаптоп? антцхинн Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 11 новембар 2007 14:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц