![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben ve bir Toshiba A205-intel entegre grafikleri ile S4707 dizüstü kendi Eğer bir eklenti grafik kartı açık koyda benim bilgisayar önüne atmak olabilir öğrenmek istiyorum. Ben Vista 32bit kullanıyorum ve RAM 2.5 GB ve 2.0 Centrino, çift çekirdekli işlemci var. Bu açık koyu genellikle ek sabit diskler için de dizüstü bilgisayarlar ile I'm not çok donanım savy biliyorum. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Çoğu durumda size dizüstü bilgisayarlar üzerine grafik kartları gibi, occaionaly CPU, size RAM eklemek için çoğu zaman, hangi koy içine dizüstü bilgisayar, bunların yanında genellikle gider PCMIE donanımları, ekleyebilirsiniz ekleyemezsiniz wireless olması donanımları, daha çok USB port, SATA desteği ve daha birçok şey, ancak dizüstü E vermek gibi erken söyledi vermek en dizüstü ekstra grafik ekleyemezsiniz zaman. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, yukarıda belirtildiği gibi, bir grafik kartları laptop'a için ekleyemezsiniz.
| |||
| |||
| Evet dizüstü bilgisayarlar video entegrasyon Bu nedenle, tek bir ekran kartı dışarı değiştiremezsiniz. Bir dizüstü bilgisayar var. Bu benim dizüstü yakında Video kartı teçhizat gerçek alıyorum çok kötü Aslında çalabilir var soo kaç oyun berbat: ( |