![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Toshiba A205-S4707 ноутбук з Intel Integrated Graphics і хотів би знати, чи можу я покласти додати відеокарту у відкритому затоці на фронті мій комп'ютер. Я біжу Vista 32bit і 2,5 Гб оперативної пам'яті і 2,0 Centrino двоядерний процесор. Я знаю, що відкрита бухта, як правило, додаткові жорсткі диски, але я не дуже апаратних Savy з ноутбуками. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| У більшості випадків ви не зможете додати на ноутбуках на шляху графічних карт, occaionaly процесор, більшу частину часу ви можете додати до вашої пам'яті, ви можете додати PCMIE обладнання, яке йде в бухті зазвичай на стороні вашого ноутбука, ці може бути бездротове обладнання, дають більше USB-портів, дати ноутбук E-SATA підтримку, і багато інших речей, але як я вже казав раніше більшу частину часу ви не можете додати додаткові графічні до ноутбука. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як зазначено вище, ви не можете додати в графічних карт в ноутбуках.
| |||
| |||
| Так ноутбуки мають відео інтеграції отже, ви не можете змінити з відеокарт в одній. У мене є ноутбук. Вона смокче я отримую Ріг реального скоро моя відеокарта в моєму ноутбуці це жахливо, є Су кілька ігор я можу насправді грають: ( |