![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ive még egy pillantást a keresési funkciót, de vidám talál semmit, igen. ive kapott egy ATI Radeon 9250 csatlakoztatható PCI slot, hogy fut egy monitor DVI-és tv-én keresztül s. vid, ive is van egy GeForce 6200 AGP, tudok csatlakozni, hogy ez az AGP slot, ugyanakkor, mint az ATI van a PCI nyílásba úgy, hogy tudom futtatni a két DVI-monitorok? köszönöm chris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze, nyugodtan.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SLI grafikus kártyák query ... | puzzle | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 20. január 2009 20:42 |
| Kapcsolóüzemű grafikus kártyák ... | SHEPH3RD | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 16. január 2008 16:44 |
| Grafikus kártya: Kérlek segíts! | Souzo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. december 2007 04:43 |
| Question about Grafikus kártya Általános | hi345hello | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 5. december 2007 15:09 |
| 2 különböző grafikus kártyák | Lysardman | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. november 2007 09:32 |
| Téma eszközök | |
| |