![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| му не е PCI д просто PCI графична карта на всяка дънна платка? Имам настройката в моя BIOS, която казва AGP или PCI графиката да прости инсталирате PCI графична карта и я в BIOS като PCI? ми дънната използва AGP карта в мин.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо искаш да отидем отзад напред? AGP картите са по-добре.
| |||
| |||
| тъй като PCI карта е 256MB и AGP е някъде около 20 MB аз мисля така своята по-добра карта?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Аз не разбирам, имате тези или планират да купят тях? PCI е древен от гледна точка на GFX картички, почти всяка AGP ще се представят по-добре, тя не е само надолу, за да RAM за карти. Пост връзки към картите, ако можеш. |
|
| |||
| |||
| на AGP е NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB на PCI карта FX 6200-PCI-DVI-TV-256MB аз имам и двете карти и се чудех вещица аз би трябвало да използва
__________________ |
|
| |||
| |||
| В този случай бих казала на PCI ще бъде по-добра карта. |
|
| |||
| |||
| благодарности! Трябва да се получи DVI конектор:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Да ви всичко погрешно, на 6200 AGP е идентична с 6200 PCI absolutley същите резултати, защото "Аз притежавам както и след това в сравнение с много критерии, но все пак, ако имате AGP отида получи 7600GT от ария за £ 32 то евтини и добри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |