![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν αποτελεί την PCI ε απλά μια PCI κάρτα γραφικών σε οποιαδήποτε μητρική πλακέτα; Έχω μια ρύθμιση στο BIOS μου λέει ότι AGP ή PCI γραφικών μπορώ να κάνω απλή εγκατάσταση της PCI κάρτα γραφικών και τον πάνε στο BIOS ως pci; μου μητρική πλακέτα χρησιμοποιεί μια AGP κάρτα στο λεπτό
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί θες να πάμε πίσω; AGP κάρτες είναι καλύτερα.
| |||
| |||
| επειδή η κάρτα PCI είναι 256MB και το AGP είναι κάπου περίπου 20 mb νομίζω ότι το καλύτερο, ώστε η κάρτα;
__________________ |
|
| |||
| |||
| Δεν καταλαβαίνω, έχετε αυτές ή που προτίθενται να αγοράσουν τους; PCI είναι από την άποψη της αρχαίας GFX κάρτες, σχεδόν κάθε AGP θα έχουν καλύτερες επιδόσεις, δεν είναι μόνο να προβλέπονται για τις κάρτες μνήμης RAM. Post δεσμούς με τα χαρτιά του, εάν μπορείτε. |
|
| |||
| |||
| το AGP είναι μια NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB την PCI κάρτα FX 6200-PCI-DVI-tv-256MB Έχω δύο κάρτες και ξέρω μία μάγισσα i θα πρέπει να χρησιμοποιούν
__________________ |
|
| |||
| |||
| Στην περίπτωση αυτή, θα ήθελα να πω το PCI θα είναι η καλύτερη κάρτα. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ! χρειάζεται για να πάρετε μια σύνδεση DVI:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Όχι όλοι σας λάθος, το 6200 AGP είναι ταυτόσημη με την 6200 PCI absolutley ίδιες επιδόσεις cos' i ιδίων όσο και στη συνέχεια, σε σύγκριση με πολλά σημεία αναφοράς, αλλά ακόμη και αν έχετε AGP πηγαίνετε πάρετε μια 7600GT άρια από £ 32 για φθηνό και καλό. |
|
| |||
| |||
| καλά Μπορώ τώρα τρέχει αεροϊατρικών σε μακρινή θέα για την FX 6200-PCI-DVI-tv-256MB ήταν τα i couldent με την NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB που μου λόγο για την αλλαγή τους Θα ήθελα λοιπόν να πω το 6200 είναι η καλύτερη κάρτα
__________________ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |