![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne njen PCI e samo PCI grafičkom karticom na bilo kojoj matičnoj ploči? Imam u svom BIOS postavku koja kaže AGP ili PCI grafička mi jednostavno instalirajte PCI grafička kartica i stavi ga u bios kao PCI? moja matična ploča je koristeći AGP karticu na min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto bi želite ići unazad? AGP kartice su bolje.
| |||
| |||
| PCI kartice jer je AGP 256MB i negdje je oko 20 mb mislim da je bolje tako svojoj kartici?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ne razumijem, vi ste ti ili ih namjeravate kupiti? PCI je drevna u smislu GFX karticama, gotovo bilo koji AGP će bolje, ne samo dolje do RAM-a na karticama. Post linkovi na karticama ako možete. |
|
| |||
| |||
| za AGP je NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB PCI kartica je PCI-FX-6200-TV-DVI 256MB Imam obje kartice i bio zadivljen vještica jedan bi trebao koristiti
__________________ |
|
| |||
| |||
| U ovom slučaju rekao bih PCI ce biti bolje kartice. |
|
| |||
| |||
| hvala! potrebu da se dobije DVI konektor:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nope Vašeg sve pogrešno, u 6200 AGP identičan 6200 PCI absolutley iste performanse cos' imam oba i onda u usporedbi s puno repere ali i dalje ako imate AGP 7600GT ići dobiti od aria za 32 £ je jeftin i dobar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |