![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hogy nem a PCI-e csak egy PCI grafikus kártya minden alaplap? Van egy beállítás az én BIOS-t, hogy mondja, AGP vagy PCI grafikus tudok egyszerű telepíteni a PCI grafikus kártya, és azt a BIOS-t, mint a PCI? én az alaplap AGP kártya segítségével a min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért akar menni hátra? AGP kártyák jobb.
| |||
| |||
| mert a PCI-kártya és az AGP 256MB valahol közel 20 mb Azt hiszem, hogy a jobb kártya?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nem értem, van ilyen, vagy tervezi megvenni őket? PCI az ókori a Gfx kártyák, szinte minden AGP is jobban teljesítenek, ez nem csak a RAM meg a kártyákat. Post linkek a kártyát, ha lehet. |
|
| |||
| |||
| Az AGP az NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB A PCI kártya is FX 6200-PCI-DVI TV-256MB Van két kártyát, és azt gondoltam, egy boszorkány azt használja
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ebben az esetben azt mondanám a PCI lesz jobb kártya. |
|
| |||
| |||
| köszönöm! Kell egy DVI-csatlakozó:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nem minden a rossz, a 6200 AGP megegyezik a 6200 PCI absolutley ugyanarra a teljesítményre, mert az "i saját mindkettőt képest, akkor egy csomó referenciaértékeket, de még ha van AGP Menj a 7600GT a aria for £ 32, hogy az olcsó és jó. |
|
| |||
| |||
| Most már jól fut repülőorvos A kilátás az FX 6200-PCI-DVI TV-256MB volt, mint én couldent az NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB hogy én vagyok az oka megváltoztatni tehát én azt mondanám, a 6200 a jobb kártya
__________________ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |