![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jos ne tik PCI-E PCI video korta bet plokštę? Aš nustatymas mano BIOS, kad sako AGP arba PCI grafika man paprasta įdiegti PCI video korta ir nustatykite BIOS kaip PCI? Mano pagrindinė plokštė naudoja AGP kortelę min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl jūs norite eiti atgal? AGP kortelės yra geriau.
| |||
| |||
| nes pci korta 256mb ir AGP yra kažkur apie 20 mb manau, kad jos geriau kortele?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Aš nesuprantu, jūs šių ar planuojate jų įsigyti? PCI senovės požiūriu GFX korteles, beveik kiekvieną AGP-bus geriau, tai ne tik žemyn RAM korteles. Rašyti nuorodos į korteles, jei galite. |
|
| |||
| |||
| AGP yra NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB PCI kortelės FX 6200-PCI-DVI-TV-256 turiu abi korteles ir buvo įdomu, ragana viena turėčiau naudoti
__________________ |
|
| |||
| |||
| Šiuo atveju norėčiau pasakyti PCI bus geriau kortelė. |
|
| |||
| |||
| ačiū! reikia gauti DVI jungtis:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| nope visus jūsų negerai, 6.200 AGP yra tapatus 6.200 PCI absolutley tas pačias eksploatavimo charakteristikas cos 'i savo tiek ir tada palyginti su kriterijų daug, bet vis tiek, jei turite AGP go get 7600GT arija iš už £ 32 tai pigus ir geras. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |