![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jej nie pci e tylko karty graficznej PCI na każdej płycie głównej? Mam ustawienie w BIOS-ie, że mój mówi grafiki AGP lub PCI mogę proste zainstalować kartę graficzną PCI i ustawić go w BIOS jako pci? moja płyta główna jest przy użyciu karty AGP na min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dlaczego chcesz iść do tyłu? AGP karty są lepsze.
| |||
| |||
| ponieważ karta jest 256mb pci i agp jest gdzieś około 20 mb Myślę więc jego lepsze karty?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nie rozumiem, masz tych lub planujesz je kupić? PCI jest starożytny w zakresie GFX kart AGP będzie prawie żadnych lepiej, to nie tylko do pamięci RAM na kartach. Opublikuj linki do karty, jeśli możesz. |
|
| |||
| |||
| AGP jest NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB PCI karty FX 6200-pci-DVI-tv-256 Mam obie karty i Zastanawiałem szkarłacica jeden i powinna wykorzystać
__________________ |
|
| |||
| |||
| W tym przypadku chciałbym powiedzieć PCI będzie lepsze karty. |
|
| |||
| |||
| dzięki! trzeba uzyskać Złącze DVI:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| nope swoje wszystkie złe, w 6200 AGP jest identyczna 6200 PCI absolutley samym wydajność cos "i własnych obu i następnie w porównaniu z wieloma wzorców, ale jeśli wciąż masz AGP go dostać 7600GT z aria for £ 32 to tanie i dobre. |