![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa nu o pci pci e doar o placă grafică de pe orice placa de bază? Am o setare din BIOS-ul meu pe care scrie AGP sau PCI grafica nu i simplu instalaţi pci placă grafică şi setaţi-o în BIOS ca pci? meu este placa de bază, folosind un card AGP de la min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce vrei sa mergi cu spatele? AGP carduri sunt mai bune.
| |||
| |||
| pentru că este de 256MB PCI şi AGP este undeva în jur de 20 MB asa cred ei mai bine de carte?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nu înţeleg, pe care le-aţi aceste sau plan pentru a le cumpara? PCI este vechi din punct de vedere al GFX carduri, aproape orice AGP va funcţiona mai bine, nu este doar în jos pentru a memoriei RAM de pe carduri. Post-uri utile pentru a cardurilor dacă puteţi. |
|
| |||
| |||
| de AGP este un NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB a PCI este FX 6200-PCI-DVI-TV-256MB Am ambele carduri şi a fost întrebaţi care o am, ar trebui să folosească
__________________ |
|
| |||
| |||
| În acest caz, aş spune că PCI va fi mai bună carte. |
|
| |||
| |||
| mulţumesc! necesitatea de a obţine un conector DVI:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nu-ţi toate greşit, în 6200 AGP este identic cu 6200 PCI absolutley aceeaşi performanţă pentru ca "i proprii cât şi a comparat apoi cu o multime de puncte de referinţă, dar dacă aveţi o AGP merg de la a lua un 7600GT ARIA de £ 32 este ieftin şi bun. |