![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho ne pci e len pci grafická karta na akejkoľvek základnej doske? Mám v mojom nastavenia BIOSu, ktoré hovorí, AGP alebo PCI grafické urobiť aj jednoduchú inštaláciu PCI grafické karty a nastaviť ju v BIOSu ako pci? moja doska je použitie AGP karty v min
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo by sa chcete ísť pospiatky? AGP karty sú lepšie.
| |||
| |||
| pretože PCI karta je 256megabajt a AGP je niekde okolo 20 MB si myslím, takže jej karta je lepší?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nechcem understand, máte tieto alebo plánujete kúpiť? PCI je starobylá z hľadiska GFX kariet, takmer žiadne AGP bude fungovať lepšie, to nie je len do RAM na kartách. Doručovací odkazy na tieto karty, ak môžete. |
|
| |||
| |||
| na AGP je NVIDIA GeForce4 MX 440-64MB. PCI karta FX 6200-PCI-dvi-tv-256megabajt Mám obidve karty a vedel, čarodějnice jedna by som mal použiť
__________________ |
|
| |||
| |||
| V tomto prípade by som povedal, PCI bude lepšie karty. |
|
| |||
| |||
| vďaka! potrebujú získať DVI konektor:)
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nope vaša všetko zle, na 6200 AGP je totožný s 6200 PCI absolutley rovnaký výkon cos' aj vlastné oba a potom v porovnaní s mnohými kritériami, ale napriek tomu, ak máte AGP ísť dostať 7600GT od aria za 32 libier je lacné a dobré. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |