![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички
Просто и двете нов Сапфир ATI HD 3850 512MB и то приучавам работата си VAIO VGC-RA104. Аз също така една по-мощна PSU като GPU се нуждае от поне 450W мощност на работа. Но нищо не идва един екрана. Има ли нещо, което съм пропуснал? Мога кой да ми кажете, ако моята система е добра enaugh за това GPU? Надявам се, че някой може да ми помогне с това? ![]() Моля ![]() С уважение Моята система: Sony VAIO VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е цената на PSU, мощност, не означава нищо
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| благодаря ти ... но аз не се получи, че |
|
| |||
| |||
| Какво е най-PSU модел
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Електрозахранването Аз както е 1 Cit дуел 12V релси 550W модел 550UB. Благодаря ви за effor Carbon, благодаря ти |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново Трябва ли да има blu-ray/HD DVD и водач??? |
|
| |||
| |||
| Никога не съм чувал за него и не-марка PSUs са глупости, това е сигурно вашия проблем. Да Vaios имат стандартни размери случай? Вземете това нещо на гърба и да ме уведомите, където можете да поръчате от и ще препоръча нещо, достойни. E: и не? Оптични дискове не са нищо общо с вашата графична карта.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Здравей отново Това е най-SPU си купя http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 също така моя случай не е много голям вътре, но аз съм мислене в замяна на случая, както добре. -= 00-P = |
|
| |||
| |||
| Здрасти Случаят не е за големи вътре. Не мога поръчка от Ebay, можеш ли да препоръча нещо? |
|
| |||
| |||
| Никога Купете PSUs почти иБей! Що се отнася до случаи, погледни в Coolermaster 5, 590 и 690 на ANTEC & P182.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как мога да използвам графиките карта, тъй като овен? | Brazen | Графика на карти & Монитори | 4 | 12-ти септември 2009 год. 03:16 |
| Имате нужда от нови графични карти | Черна магия | Графика на карти & Монитори | 2 | 2-ро Jan 2008 13:28 |
| Помогни ми купи нова графична карта | bliz | Графика на карти & Монитори | 33 | 27 ноември 2007 19:15 |
| Коя графична карта, за да купя? | hartleyb | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 Ноем 2007 16:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |