![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem
Jen jsem oba nové ATI Sapphire HD 3850 512 mb a je zvyklý pracovat na svém Vaio VGC-RA104. Také jsem jak silnější PSU jako GPU potřebuje alespoň 450W výstup do práce. Ale nic přijde jedna z obrazovky. Existuje něco, co jsem vynechal? Může mi někdo říct, zda můj systém je dobrý enaugh této GPU? Doufám, že mi někdo pomůže s tím? ![]() Prosím ![]() Pozdravy Můj systém: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je to PSU, příkon neznamená nic
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| děkuji ... ale jsem si, že |
|
| |||
| |||
| Jaký je PSU model
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Napájecí napětí, jak jsem je 1 CIT Duel 12V kolejích 550W modelu 550UB. Děkuji za effor Carbon, děkuji |
|
| |||
| |||
| Ahoj znovu Budu muset mít blu-ray/HD DVD a řidiče? |
|
| |||
| |||
| To jsem nikdy neslyšel, a ne-brandových PSUs jsou kecy, to je zřejmě váš problém. Do Vaios mají standardní velikost případ? Vezmi to zpátky a dejte mi vědět, kde si můžete objednat od uvidíme něco doporučit slušné. e: a ne? Optické mechaniky nemají nic společného s vaší grafickou kartou.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| hi znovu je to SPU koupím http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 i můj případ není příliš velký uvnitř, ale jsem myslet na výměnu věci stejně. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Nazdar Tento případ není velký uvnitř. Mohu objednat z ebay, můžeš něco doporučit? |
|
| |||
| |||
| Nikdy koupit PSUs z eBay! Pokud jde o případy, podívejte se do Coolermaster 5, 590 a 690 & the Antec P182.