![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi all
Μόλις δύο νέα ATI Sapphire HD 3850 512MB και wont δουλειά μου Vaio VGC-RA104. Επίσης, τόσο πιο ισχυρό PSU όπως το GPU ανάγκες τουλάχιστον 450W για την παραγωγή έργου. Αλλά τίποτα δεν έρχεται μία οθόνη. Υπάρχει κάτι που έχω χάσει; Μπορεί κανείς να μου πει αν το σύστημά μου είναι καλή enaugh για αυτή την GPU; Ελπίζω ότι ο καθένας μπορεί να με βοηθήσει με αυτό; ![]() Παρακαλώ ![]() Χαιρετισμοί Το σύστημά μου: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
τι είναι το PSU, ισχύ που δεν σημαίνει τίποτα
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
σας ευχαριστώ ...
αλλά δεν κατάφερα ότι |
|
|
|||
|
|||
|
ποιο είναι το μοντέλο PSU
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Το τροφοδοτικό μου και οι δύο είναι 1 CIT Duel 12v σιδηροτροχιών 550W μοντέλο 550UB.
Σας ευχαριστώ για την effor Carbon, σας ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας και πάλι
Χρειάζεται να έχει και ο οδηγός DVD blu-ray/HD;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι του ίδιου εμπορικού σήματος και δεν PSUs είναι χάλια, ότι πιθανόν το θέμα σας. Να Βάιος έχουν κανονικό μέγεθος περίπτωση; Πάρτε αυτό το πράγμα πίσω και πες μου, όπου μπορείτε να παραγγείλετε και από Θα προτείνουμε κάτι αξιοπρεπές.
e: και δεν είναι; Οι οπτικοί δίσκοι δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την κάρτα γραφικών.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας και πάλι
αυτό είναι το SPU να αγοράσω http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 και η δική μου περίπτωση δεν είναι πολύ μεγάλο εσωτερικό, αλλά σκέφτομαι σε περίπτωση που αντικαθιστά επίσης. -= 00-p = |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου
Η υπόθεση δεν είναι σε μεγάλο εσωτερικό. Μπορώ να προκειμένου από ebay, μπορεί να σας προτείνουμε κάτι; |
|
|
|||
|
|||
|
Ποτέ μην αγοράζουν PSUs off eBay!
Όσον αφορά τις περιπτώσεις, εξετάζει την Coolermaster 5, 590, και 690 & το Antec P182.
|