![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima
JA pravedan oba novu ATI Sapphire HD 3850 512MB te navika funkcionirati na moj Vaio VGC-RA104. Također sam i više moćna PSU kao GPU zahtijeva najmanje 450W izlaz na posao. Ali ništa mu dolazi jedan ekran. Ima li nešto što sam je propustila? Može bilo tko reći mene ako moj sistem je dobar enaugh za ovu GPU? Nadam se da bilo tko može pomoć mene sa ovaj? ![]() Molim ![]() Pozdravi My System: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji je PSU, snagom ne znači ništa
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala vam ... ali JA nije 'dobiti taj |
|
| |||
| |||
| Koji je model PSU
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Napajanje sam kako je 1 cit. dvoboj 12V šina 550W model 550UB. Hvala vam za effor ugljika, hvala vam |
|
| |||
| |||
| Bok ponovo Moram li imati blu-ray/HD DVD i driver? |
|
| |||
| |||
| Nikad čuo za njega i ne-brand PSUs su sranje, to je vjerojatno vaš problem. Da li Vaios imati standardne veličine slučaj? Uzmi da je stvar vrati i javite mi gdje možete naručiti sa i ja ću preporučiti nešto pristojno. e, a zar ne? Optički pogoni nemaju ništa za napraviti sa svojom grafičkom karticom.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hi opet ovo je SPU li kupiti http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 isto tako moj slučaj nije vrlo velik iznutra, ali ja sam u razmišljanju zamijenivši slučaju as well. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Bok U slučaju da nije velika unutra. Ja mogu naručiti iz ebay, možete li mi preporučiti nešto? |
|
| |||
| |||
| Nikada kupi PSUs off eBay! Što se tiče slučaja, pogledajte u Coolermaster 5, 590, i 690 & The Antec P182.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12 rujan 2009 03:16 |
| Trebate novu grafičku karticu | Black Magic | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica | bliz | Graphics Cards & Monitors | 33 | 27. studeni 2007 19:15 |
| Koju grafičku karticu kupiti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |