![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all
Csak két új ATI Sapphire HD 3850 512MB, és szokás munka én Vaio VGC-RA104. Azt is mind nagyobb teljesítményű tápegység, mint a GPU igények legalább 450W kimenő dolgozni. De semmi nem jön ki az egyik a képernyőn. Van valami, amit kihagyott? Ki tudja megmondani, ha a rendszer helyes enaugh ezen GPU? Remélem, hogy bárki, segítsen nekem ezzel? ![]() Kérem ![]() Üdvözlettel My System: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a PSU, wattértékek nem jelent semmit
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm ... de nem tudtam, hogy |
|
| |||
| |||
| Mi a PSU modell
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| A tápegység én is 1 CIT Párbaj 12v sínek 550W modell 550UB. Köszönöm a effor Carbon, köszönöm |
|
| |||
| |||
| Üdv ismét Van, hogy a DVD és a járművezető blu-ray/HD??? |
|
| |||
| |||
| Soha nem hallottam róla, és nem márkák PSUs olyan szar, hogy talán a kérdést. Do Vaios egy szabvány méret esetén? Vedd vissza azt a dolgot, hadd tudják, hol lehet rendelni az én ajánlani valami tisztességes. e, és nem? Optikai meghajtó nem kell semmit csinálni a grafikus kártya.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| szia ismét Ez az SPU megvásárlom http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 is én esetemben nem nagyon nagy benne, de én vagyok a gondolkodás helyett az esetben is. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Szia Az eset nem a nagy belülről. Tudom, hogy az eBay, tudsz ajánlani valamit? |
|
| |||
| |||
| Soha buy PSUs off eBay! Ami az esetben vizsgálni a Coolermaster 5, 590 és 690 és az Antec P182.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan kell használni a grafikai kártyát Ram? | Brazen | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | Szeptember 12, 2009 03:16 |
| Need új grafikus kártya | Black Magic | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 2. Jan 2008 13:28 |
| Segíts vásárolni egy új grafikus kártya | bliz | Grafikus kártyák és monitorok | 33 | 27. november 2007 19:15 |
| Milyen grafikus kártyát vásárolni? | hartleyb | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Téma eszközök | |
| |