![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם
אני רק שניהם חדשה ספיר ATI HD 3850 512MB והוא עובד על הרגל שלי Vaio VGC-RA104. אני גם הן יותר חזקה PSU כפי GPU לצרכים לפחות 450W פלט לעבוד. אבל שום דבר לא בא אחד על המסך. האם יש משהו שאני חייב לפספס? מישהו יכול להגיד לי אם המערכת שלי הוא טוב enaugh זה GPU? אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי עם זה? ![]() בבקשה ![]() דרישת שלום המערכת שלי: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו PSU, wattage אינו מתכוון כלום
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה ... אבל אני לא מקבל את זה |
|
| |||
| |||
| מהו מודל PSU
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| את החשמל אני שניהם הוא 1 CIT דו קרב 12v מודל 550UB Rails 550W. תודה על effor Carbon, תודה |
|
| |||
| |||
| היי שוב האם אני צריך להיות נהג blu-ray/HD ו-DVD? |
|
| |||
| |||
| בחיים לא שמעתי את זה לא מותג PSUs הם שטויות, זה כנראה בעיה שלך. האם יש Vaios רגיל גודל התיק? קח את הדבר הזה בחזרה ולתת לי יודע איפה אתה יכול להזמין מ ואנו ממליצים משהו מכובד. E: ולא? כוננים אופטיים לא צריך לעשות שום דבר עם כרטיס המסך שלך.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| היי שוב זהו SPU לקנות http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 גם המקרה שלי הוא לא גדול מאוד בפנים, אבל אני חושב ש לתוך המחליף את המקרה גם כן. -= 00-P = |
|
| |||
| |||
| הי המקרה הוא לא גדול פנימה. אני יכול להזמין מ eBay, אתה יכול להמליץ על משהו? |
|
| |||
| |||
| אף פעם PSUs eBay לקנות ממני! לגבי המקרים, להסתכל על Coolermaster 5, 590, 690 ו & את ANTEC P182.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אני משתמש כרטיס המסך כמו רם? | הפליז | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12 ספטמבר 2009 03:16 |
| צריך כרטיס מסך חדש | הקסם השחור | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| עזרו לי לקנות כרטיס מסך חדש | bliz | כרטיסי מסך & Monitors | 33 | -27 נובמבר 2007 19:15 |
| איזה כרטיס מסך כדי לקנות? | hartleyb | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 16:40 |
| שרשרת כלים | |
| |