![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all
Es tikko gan jaunu ATI Sapphire HD 3850 512MB un to paradis darbu uz manu Vaio VGC-RA104. Es gan jaudīgāku PSU kā GPU vajag vismaz 450W izejas uz darbu. Bet nekas nāk līdz vienam ekrānam. Vai ir kaut kas, man ir izlaista? Vai kāds man, ja mana sistēma ir laba enaugh šim GPU? Es ceru, ka kāds varētu man palīdzēt ar šo? ![]() Lūdzu ![]() Sveicieni Mana sistēma: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas PSU, jaudas, nenozīmē neko
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| thank you ... bet man nebija ne saņemt, ka |
|
| |||
| |||
| kāda ir PSU modelis
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Barošanas Man gan ir 1 CIT Duel 12v rails 550W modelis 550UB. Paldies par effor Carbon, paldies |
|
| |||
| |||
| Hi again Man ir blu-ray/HD DVD un vadītāju? |
|
| |||
| |||
| Nekad nav dzirdējuši par to un nav markas PSUs ir sūds, tas droši vien jūsu jautājumu. Vai Vaios ir standarta izmēra gadījumā? Pieņemt, ka lieta atpakaļ un ļaujiet man zināt, kur Jūs varat pasūtīt no un es ieteiktu kaut ko cienīgu. e: un ne? Optical drives nav nekāda sakara ar jūsu grafikas karte.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Hi again Tas ir SPU es pērku http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 Arī manā gadījumā nav ļoti liela iekšā, bet es domāju vērā aizstāt gadījumā, kā arī. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Čau Ja nav liels iekšā. Es var pasūtīt no ebay, vai varat ieteikt kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Nekad pirkt PSUs off eBay! Attiecībā uz gadījumiem, izpētīt 5 Coolermaster, 590 un 690 & Antec P182.
![]() |
|
| Bookmarks |