![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all
Ja po prostu jak nowy ATI Sapphire HD 3850 512MB i wont pracy na moim Vaio VGC-RA104. Ja również jak mocniejszego PSU jak GPU wymaga co najmniej 450W wyjścia do pracy. Ale nic nie przychodzi jeden ekran. Czy istnieje coś, co mam nieodebranych? Czy ktoś może mi powiedzieć, gdy mój system jest dobry enaugh dla tego GPU? Mam nadzieję, że ktoś może mi w tym pomóc? ![]() Proszę ![]() Pozdrowienia My System: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| what's the PSU, moc nie oznacza niczego
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękuję ... ale nie dostać, że |
|
| |||
| |||
| jaki jest model PSU
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Zasilacz I jak to 1 CIT Duel 12v szynach 550W modelu 550UB. Dziękujemy za effor węgla, dziękuję |
|
| |||
| |||
| Hi again Czy muszę mieć blu-ray/HD DVD i kierowcy? |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie dowiedział się o tym i nie marki PSUs są beznadziejne, to jest to chyba problem. Czy Vaios mają standardową wielkość sprawy? Weź to, że powrót i daj mi znać, gdzie można zamówić z and I'll polecić coś godnego. e: i nie? Napędy optyczne nie mają nic wspólnego z karty graficznej.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| hi again jest to SPU kupić http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 także moim przypadku nie jest bardzo duży w środku, ale myślę, że w przypadku zastąpienia również. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Cześć Sprawa nie jest duży w środku. Mogę zamówić z eBay, możesz coś polecić? |
|
| |||
| |||
| Nigdy PSUs kupić poza serwisem eBay! Jeśli chodzi o przypadki, spójrz do Coolermaster 5, 590, i 690 & w Antec P182.
![]() |
|
| Zakładki |