![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Salut tuturor
Eu doar atât un nou ATI Sapphire HD 3850 512MB şi este obiceiul de lucru pe Vaio VGC-RA104. Am de asemenea, în acelaşi timp o mai puternic GPU PSU ca are nevoie de cel puţin 450W ieşire la locul de muncă. Dar nimic nu vine un ecran. Există ceva pe care le-am pierdut? Poate cineva sa-mi spui, dacă sistemul meu este bun enaugh pentru acest GPU? Sper că oricine poate să mă ajute cu asta? ![]() Te rog ![]() Cu respect Sistemul meu: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Care este PSU, wattage nu înseamnă nimic
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
vă mulţumesc ...
dar nu am luat-o |
|
|
|||
|
|||
|
Care este modelul de PSU
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
De alimentare este de 1 eu ambele CIT duel 12v şine 550W model 550UB.
Vă mulţumesc pentru effor de carbon, vă mulţumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Buna din nou
Am de a avea o blu-ray/HD DVD şi şofer? |
|
|
|||
|
|||
|
N-am auzit de el şi nu-brand PSUs sunt un rahat, asta e, probabil, problema. Fă-Vaios au o dimensiune standard de caz? Ia chestia aia pe spate şi să-mi spuneţi de unde puteţi comanda de la şi voi recomanda ceva decent.
e: şi nu? Unităţile optice nu au nimic de a face cu-vă placă grafică.
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna din nou
Aceasta este SPU să cumpăr http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 de asemenea, cazul meu nu este foarte mare in interior, dar, mă gândesc în cazul în care înlocuieşte, de asemenea. -= 00-p = |
|
|
|||
|
|||
|
Salut
Cazul nu este de a mari in interior. Nu pot comanda de la ebay, puteţi recomanda ceva? |
|
|
|||
|
|||
|
Niciodată PSUs cumpere de pe eBay!
În ceea ce priveşte cazurile, uită-te în Coolermaster 5, 590, şi 690 de & Antec P182.
|