![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým
Len som oba nové ATI Sapphire HD 3850 512 mb a je zvyknutý pracovať na svojom Vaio VGC-RA104. Tiež som ako silnejší PSU ako GPU potrebuje aspoň 450W výstup do práce. Ale nič príde jedna z obrazovky. Existuje niečo, čo som vynechal? Môže mi niekto povedať, či môj systém je dobrý enaugh tejto GPU? Dúfam, že mi niekto pomôže s tým? ![]() Prosím ![]() Pozdravy Môj systém: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je to PSU, príkon neznamená nič
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| děkuji ... ale som si, že |
|
| |||
| |||
| Aký je PSU model
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Napájacie napätie, jak jsem je 1 CIT Duel 12V koľajniciach 550W modelu 550UB. Děkuji za effor Carbon, děkuji |
|
| |||
| |||
| Ahoj znova Budem musieť mať blu-ray/HD DVD a vodiča? |
|
| |||
| |||
| To som nikdy nepočul, a ne-brandových PSUs sú kecy, to je zrejme váš problém. Do Vaios majú štandardnú veľkosť prípad? Vezmi to späť a dajte mi vedieť, kde si môžete objednať od uvidíme niečo odporučiť slušné. e: a nie? Optické mechaniky nemajú nič spoločného s vašou grafickou kartou.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| hi znova je to SPU koupím http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 aj môj prípad nie je príliš veľký vnútri, ale som myslieť na výmenu veci rovnako. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Nazdar Tento prípad nie je veľký vnútri. Môžem objednať z ebay, môžeš niečo odporučiť? |
|
| |||
| |||
| Nikdy kúpiť PSUs z eBay! Pokiaľ ide o prípady, pozrite sa do Coolermaster 5, 590 a 690 & the Antec P182.