![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar
Sadece iki yeni Sapphire ATI HD 3850 512MB ve Vaio VGC bunu alışkanlık iş RA104. Ben de hem daha güçlü PSU olarak GPU iş için en az 450W çıkış ihtiyacı var. Ama hiçbir şey kadar bir ekran geliyor. Bir şey bu cevapsız var mı? Eğer sistem bu GPU iyi enaugh herkese söyleyebilir misiniz? Birileri bu konuda bana yardımcı olabilir umut? ![]() Lütfen ![]() Saygılar Benim Sistemi: Sony Vaio VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne PSU's, vat miktarı her şey demek değildir
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim ... ama ben alamadım ki |
|
| |||
| |||
| ne PSU modeli
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Güç kaynağı ben de 1 CIT Duel 12v olduğunu 550W modeli 550UB raylar. Bu effor Karbon için teşekkür ederiz teşekkür ederiz |
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar Bir blu-ray/HD DVD ve sürücü olmak zorunda mı? |
|
| |||
| |||
| Asla ve duydum değişikliğin marka PSUs kitap olduğunu, bu muhtemelen sorununuzu's. Do Vaios bir standart ölçü durumda mı? O şeyi al ve bana nereden sipariş edebilirsiniz ve ben iyi bir şey tavsiye edersiniz bildirin. e: ve? Optik sürücü, grafik kartı ile ilgili bir şey yok.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| merhaba yeniden Bu SPU I almak http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 Ayrıca benim durumumda çok büyük değil içinde, ama ben de durum yerine bir düşünce var. -= 00-p = |
|
| |||
| |||
| Merhaba Bu durumda büyük iç getirmemektir. Ben eBay gelen bir şey tavsiye ederim sipariş edebilirsiniz? |
|
| |||
| |||
| Asla eBay kapalı PSUs satın! Haller olarak, Coolermaster 5, 590 ve 690 ve antec P182 bakmak.
![]() |
|
| Bookmarks |