![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім
Я просто як новий ATI Sapphire HD 3850 512MB і це звичку працювати на моєму Vaio VGC-RA104. Я також як більш потужний блок живлення як ГПУ вимагає щонайменше 450W виходу на роботу. Але нічого не приходить одна екрані. Чи є що-небудь, що я пропустив? Може хто-небудь сказати мені, якщо моя система гарна enaugh для цього GPU? Я сподіваюся, кожен може допомогти мені з цим? ![]() Будь ласка ![]() Привіт Моя система: Sony VAIO VGC-RA104
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ПГУ, потужністю нічого не значить
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо ... але я не отримав, що |
|
| |||
| |||
| Яка модель БЖ
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Харчування як я це 1 КІТ Дуель 12v рейок 550W модель 550UB. Дякуємо за effor вуглецю, дякую вам |
|
| |||
| |||
| Привіт знову Чи повинен я мати Blu-ray/HD DVD і водія?? |
|
| |||
| |||
| Ніколи не чув про нього і не марки БП є лайно, що, ймовірно, ваше запитання. Vaios чи мати справу стандартних розмірів? Take That Thing тому і дайте мені знати, де ви можете замовити у и я буду рекомендувати щось пристойне. E: і ні? Оптичні приводи не мають нічого спільного з Вашої відеокартою.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Привіт знову це СПУ купити http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=330306274773 Також моєму випадку це не дуже велика всередині, але я думаю в заміні випадку. -= 00-P = |
|
| |||
| |||
| Привіт І справа не у великому всередині. Я можу Наказ від Ebay, ви можете порадити що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Ніколи Купити блоки живлення від eBay! Що стосується випадків, загляньте в Coolermaster 5, 590 і 690 & Antec P182.