![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prostě konečně máš moje hlava kolem RAM a teď im hledá do nákupu nové grafické karty. Im zájem o NVIDIA GeForce 8800 Ultra karty a jen divil, jak bych jít o zjištění, zda je či není moje základní deska bude podporovat ji. Pokud ano, budu mít možnost koupit tuto z USA (levně ), Nebo že by mi to konvertovat NTSC nebo tak něco ? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše deska bude potřebovat PCI-E socket .... mobo co máš?
Také možná budete muset aktualizovat svůj PSU jako NVIDIA doporučuji alespoň 450W napájecí zdroj, který může dodat až 30A na +12 V železniční dopravě. Mít na mysli, to je minimum, ale to je vždy dobrý nápad nesmí běžet na max a ještě v rezervě. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't získat Ultra - jsou předražené. Naopak pohled na 8800GT nebo GTS.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... Správně je to 305W vstupní ... Běžel zkušební Aida32 se říci, že základní deska je tvořena dell, nejsou jisti, zda mají i PCI-E slot tam. |
|
| |||
| |||
| Mobo Co to je? |
|
| |||
| |||
| Dal mi tyto informace: Výrobce: Dell vč. Motherboard ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Motherboard Jméno: Neznámý |
|
| |||
| |||
| Co je to za model Dell stroj? |
|
| |||
| |||
| Je to Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| PSU, že bude k ničemu když. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nebudou uznávat SD Card. Nic špatného Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15.listopadu 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a paměti pro prodej / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Thread Nástroje | |
| |