![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Απλά τελικά έχεις το κεφάλι μου γύρω RAM και τώρα im εξετάζοντας την αγορά μια νέα κάρτα γραφικών. Im ενδιαφέρονται για την Nvidia GeForce 8800 ultra κάρτα και έθεσε το ερώτημα πώς ακριβώς θα ήθελα να το πόρισμα ή αν δεν μου μητρική πλακέτα θα υποστηρίξει. Αν συμβεί αυτό, θα είμαι σε θέση να αγοράζουν από αυτό των ΗΠΑ (φθηνά ) Ή ότι θα ήθελα να μετατρέψω NTSC ή κάτι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μητρική πλακέτα θα χρειαστεί μια υποδοχή PCI-E .... τι mobo έχεις;
Επίσης μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε το PSU όπως NVIDIA συστήσει τουλάχιστον ένα τροφοδοτικό 450W που μπορεί να αποφέρει έως και 30A στην +12 V σιδηροδρομικών. Πρέπει να έχετε υπόψη σας αυτό είναι το ελάχιστο, αλλά είναι πάντα μια καλή ιδέα να μην τρέχει στο max και έχουν κάποια στο αποθεματικό. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην πάρετε μια Ultra - ότι είναι υπερτιμημένα. Αντί να δούμε την 8800GT ή GTS.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μ ... Δεξιά είναι ένα 305W εισροών ... Ran δοκιμή με Aida32 είπε ότι η μητρική πλακέτα είναι από την Dell, δεν σίγουρος αν έχω μια PCI-E slot εκεί. |
|
| |||
| |||
| Mobo Τι είναι; |
|
| |||
| |||
| Μου έδωσαν αυτά τα στοιχεία: Κατασκευαστής: Dell Inc. Motherboard ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Motherboard Όνομα: Άγνωστο |
|
| |||
| |||
| Τι είναι αυτό το μοντέλο της Dell μηχανή; |
|
| |||
| |||
| Είναι μια διάσταση E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| PSU Αυτό δεν θα είναι καλό, όμως. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |