![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je na kraju dobio sam glavu oko RAM i sada im gledanjem u kupnji nove grafičke kartice. Im zainteresiran za Nvidia geforce 8800 ultra karticu i samo pitali kako bih ići oko pronalaženja li moja matična ploča će podržati ga. Ako on ne bi li se moći kupiti ovaj iz US (jeftino ) Ili da bi mene to pretvoriti NTSC ili nešto ? Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša matična ploča će trebati PCI-E Socket .... mobo šta si dobio?
Svibanj vam također trebati nadograditi vaš PSU kao NVIDIA preporučam najmanje 450W napajanje koje se mogu dostaviti do 30A na 12 V rail. Imajte na umu da je to minimum, ali to je uvijek dobra ideja da neće pokretati na max i imati u rezervi. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne Ultra dobijete - oni su overpriced. Umjesto toga pogledajte na 8800GT i GTS.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ERM ... Right to je 305W unosa ... Ran test sa Aida32 je rekao da je matična ploča je izradio Dell, ne znam imam li PCI-E utor tamo. |
|
| |||
| |||
| Mobo Što je to? |
|
| |||
| |||
| Mi dali ove podatke: Proizvođač: Dell Inc. Matičnoj ploči ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Naziv matične ploče: Unknown |
|
| |||
| |||
| Koji je ovo model Dell stroj? |
|
| |||
| |||
| It's a Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| PSU da neće biti dobar ipak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moje računalo će bez Priznati SD Card. Ništa nije u redu s Card Reader | tommyd | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 15 studeni 2009 14:57 |
| P4 CPU, Vid kartice, TV kartice i memorije tunner za prodaju / trgovina | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9. rujna 2009 12:33 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |