![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak végül megvan a fejem körül RAM és most im keresett buying egy új grafikus kártyát. Im érdekelt az Nvidia GeForce 8800 Ultra kártya, és csak csodálkoztam, hogyan I'd tudjanak arról, hogy én az alaplap támogatja azt. Ha igen, akkor képes lenne megvásárolni ezt az USA-ban (olcsón ), Vagy pedig, hogy konvertálni, hogy NTSC vagy valami ? Köszönöm előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön alaplap kell a PCI-E foglalat .... mobo mi van?
Is szükség lehet fejleszteni a PSU NVIDIA Legalább egy 450W tápegység, hogy teljesíteni lehessen a 30A a +12 V a vasút. Szem előtt ez a minimum, de ez mindig egy jó ötlet, hogy nem fut a max, és néhány tartalék. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem kap egy Ultra - they're túlárazott. Ahelyett, nézd meg a 8800GT vagy a GTS.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... Jobb ez egy 305W bemeneti ... Ran a vizsgálaton Aida32 azt mondta, hogy az alaplap által Dell, nem biztos benne, hogy ha van egy PCI-E slot oda. |
|
| |||
| |||
| Mobo Mi ez? |
|
| |||
| |||
| Adta nekem ezeket a részleteket: Gyártó: Dell inc. Alaplap azonosítója: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Alaplap neve: Ismeretlen |
|
| |||
| |||
| Mi ez a modell a Dell gép? |
|
| |||
| |||
| Ez egy dimenzió E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| PSU, hogy nem lesz jó volt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sajátgép nem ismer el SD kártyát. Semmi baj Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | November 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kártya, tv tunner kártya és a memória eladó / kereskedelem | tardster | CJ Használt Piactér | 6 | Szeptember 9, 2009 12:33 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |