![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט סוף סוף יש לי את הראש סביב זיכרון RAM ועכשיו IM הסתכלה קונה כרטיס מסך חדש. Im מתעניין ב Nvidia geforce 8800 Ultra וכרטיס רק תוהה איך אני רוצה ללכת עוד על מציאת אם לוח האם שלי יתמוך בו. אם כן, האם אני יוכל לקנות את זה מארה"ב (cheaply ), או להמיר את זה היה לי NTSC או משהו ? תודה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לוח האם יהיה צריך שקע PCI-E .... mobo מה יש לך?
כמו כן, ייתכן שיהיה עליך לשדרג את PSU כמו NVIDIA ממליצים לפחות 450W החשמל שיכולה לספק עד 30A על 12 V רכבת. לזכור את דרישות המינימום, אבל זה תמיד רעיון טוב, לא לרוץ לעבר מקסימלי ויש להם כמה שומרים ב. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לא לקבל אולטרה - הם overpriced. במקום להסתכל על 8800GT או GTS.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... נכון זהו 305W קלט ... רן מבחן עם Aida32 אמר כי לוח האם מתבצע על ידי Dell, לא בטוח אם יש לי PCI-E משבצת שם. |
|
| |||
| |||
| Mobo מה זה? |
|
| |||
| |||
| נתן לי פרטים אלה: יצרן: Dell Inc. לוח האם מזהה: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 לוח האם שם: לא ידוע |
|
| |||
| |||
| איזה מודל זה של Dell הוא מכונה? |
|
| |||
| |||
| זהו ממד E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| PSU זה יהיה טוב אם כי לא. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם המחשב שלי לא מזהה כרטיס SD. שום דבר רע עם קורא כרטיסים | TommyD | כוננים & נשלפת | 6 | 15 נובמבר 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid הכרטיס, טלוויזיה tunner וכרטיס זיכרון למכירה / מסחר | tardster | ג 'יי משמש השוק | 6 | 9 ספטמבר 2009 12:33 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| שרשרת כלים | |
| |