![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog pagaliau mano galva apie RAM ir dabar jiems žiūrėti į supirkimo naują grafikos plokštę. Im domina NVIDIA GeForce 8800 Ultra kortelė ir ką tik svarstė, kaip aš eiti apie surasti ar mano pagrindinė plokštė bus paremti. Jei taip, tai aš galiu pirkti šį iš JAV (pigiai ), Arba, kad paversti mane NTSC ar kažką ? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų pagrindinė plokštė turės PCI-E lizdas .... Kas MOBO Ar turite?
Taip pat jums gali reikėti atnaujinti savo PSU kaip NVIDIA Rekomenduojame naudoti bent 450W maitinimo, kad gali pristatyti iki 30A ant +12 V geležinkeliu. Turėkite omenyje, tai yra minimalus, bet ji visada gera idėja ne važiuoti max ir turėti tam tikrą rezervą. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't get Ultra - jie per daug. Užuot ieškoti 8800GT ar GTS.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... Teisė nic nie 305W įvesties ... Ran su AIDA32 testas sako, kad plokštė yra padaryta Dell, nėra, ar turiu PCI-E lizdas ten. |
|
| |||
| |||
| Kas MOBO tai? |
|
| |||
| |||
| Davė man šiuos duomenis: Gamintojas: Dell Inc. Motherboard ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Motherboard Name: Nežinomas |
|
| |||
| |||
| Kas tai yra modelis "Dell mašina? |
|
| |||
| |||
| Tai Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Tai PSU bus nieko gero nors. |