![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tikko beidzot saņēmu galvu ap RAM un tagad im looking, nopērkot jaunu grafikas karti. Im interesē NVIDIA GeForce 8800 ultra karti un tikai brīnījās, kā es gribētu iet par konstatējumu par to, vai mana mātesplate atbalstīs to. Ja tas tā ir, man būtu iespēja pirkt no ASV (lēti ), Vai arī, kas pārvērš mani NTSC vai kaut ? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu mātesplati būs vajadzīga PCI-E ligzda .... ko MOBO ir jums?
Tāpat jums var būt nepieciešams, lai atjauninātu savu PSU kā NVIDIA iesaku vismaz 450W barošanas avots, kas spēj nodrošināt līdz pat 30A uz +12 V sliedes. Jāpatur prātā tas ir minimums, bet tas vienmēr ir laba ideja nav darbināts max un ir dažas rezervē. Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't get Ultra - tie tiek pārspīlēta. Vietā apskatīt 8800GT vai GTS.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... Labi tas 305W input ... Skrēja tests ar Aida32 teica, ka mātesplate ir ar Dell, nav pārliecināts, vai man ir PCI-E slots tur. |
|
| |||
| |||
| Kāds MOBO tas ir? |
|
| |||
| |||
| Man iedeva šo informāciju: Ražotājs: Dell inc. Motherboard ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Motherboard Name: Unknown |
|
| |||
| |||
| Kāds modelis ir šis Dell mašīna? |
|
| |||
| |||
| Tas Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Ka PSU nebūs labs though. |
![]() |
|
| Bookmarks |