![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar în final, am capul meu jurul RAM şi acum im căutaţi în cumpere o nouă placă grafică. Im interesate în NVIDIA GeForce 8800 Ultra carte şi doar întrebat cum Aş merge despre găsirea dacă este sau nu-mi placa de bază va sprijini aceasta. Dacă nu-l, mi-ar trebui să poată achiziţiona acest din SUA (ieftin ) Sau că ar converti-mă la NTSC sau ceva de genul asta ? Mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvs. va avea nevoie de o placa de baza PCI-E socket .... ce mobo ai?
De asemenea, este posibil să aveţi nevoie să vă actualizaţi PSU NVIDIA recomanda ca cel puţin o 450W alimentare cu energie, care poate livra pana la 30A la 12 V feroviar. Aibă în vedere acest lucru este minim, dar este întotdeauna o idee bună, nu pentru a se executa la max şi unele au în rezervă. Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu primi un Ultra - acestea sunt overpriced. În loc să vă uitaţi la 8800GT sau GTS.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hm ... Dreptul este o intrare 305W ... Rulat un test cu Aida32 spus că placa de bază se face de către Dell, nu sunt sigur dacă am un slot PCI-E acolo. |
|
| |||
| |||
| Mobo Ce este? |
|
| |||
| |||
| Mi-a dat aceste detalii: Producator: Dell Inc. Plăci de bază ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Plăci de bază Nume: Necunoscut |
|
| |||
| |||
| Ce este acest model Dell maşină? |
|
| |||
| |||
| Este o Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| PSU, care va fi nici bun, totuşi. |
![]() |
|
| Marcaje |